Restaurant Casa València


Visita al restaurant Casa València, 21 de Febrer 2006
Carrer Còrsega 335 ppal. (Diagonal - Passeig de Gràcia )

Menú Express, 8 euros, Arròs en carxofes i conill, molt bo, per postres nous panses i prunes al Vi, curiós potser com unes peres al vi, però en els ingredients comentats.

Recomano aquest restaurant per dinar a la pausa de la feina, no és gran cosa gastronòmicament, però si us agrada l’arròs és difícil menjar-lo millor per aquest preu (8-10 euros) per aquesta part de la ciutat.

Te un menú de 10 euros, amb un primer, un segon, postres i beguda, massa per a mi si desprès tinc que seguir treballant. Recomano el Menú Express que és un plat, jo sempre demano arròs, aconsello anar d’hora perquè fan l’arròs a primera hora, i tot que s’aguanta be, sense dubte perd. Els postres no estan malament, hi ha les típiques tartes de llimona, de poma, etc., i algunes coses mes innovadores.

El local és si mes no curiós, te separades la sala de fumadors i de no fumadors, aquesta última esta a un espai molt gran, que utilitzen de sala de ball els caps de setmana, no obliden que és la Casa València, i durant el cap de setmana hi han activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario