CusCús amb verdures panses i pinyons

Aquest és un energètic primer plat de verdures, en el que en lloc d'utilitzar la pasta o l’arròs més comuns avui en dia a la nostra cuina, utilitzem el cuscús.

Ingredients
150 gr. de bròquil (brocoli)
100 gr. de mongeta tendra (judias verdes)
100 gr. de pastanaga (zanahoria)
100 gr. de carbassò (calabacin)
una poma (manzana)
50gr. de panses
50 gr. de pinyons
Comí (comino)
Vi ranci

Preparació
Talleu totes les verdures, el bròquil deixeu arbrets del tamany d'un dit gros de la ma, la poma a bastonets, per la mongeta tendra feu també bastonets tallant-la pel ample en 3 trossos. Salteu aquestes verdures en una paella en mantega i oli d’oliva, meitat i meitat, uns 4-5 minuts, tenen que quedar al dente, dependrà del tall que haguéssiu fet. A l’últim moment tireu un polsim de comí, la sal i un rajolí de vi ranci, y deixeu-ho coure 2-3 minuts més.

Prepareu els cuscús segons les instruccions del paquet, si l’heu comprat prebullit es cou en solament 5 minuts.

En una paella poseu una mica d’oli i torreu-hi lleugerament els pinyons, afegiu posteriorment les panses. Quan les panses s’inflin una mica, poseu-hi el cuscús i les verdures. Remeneu-ho tot plegat i espolseu-hi una mica de pebre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario