Tartar de bacalla al Kiwi

La cuina de l'Isma és un programa de televisió relativament nou, però amb un cuiner Isma Prados, que en molt poc temps s'ha convertit en un classic de la cuina a la televisió, en una mena de l'Arguinyano català.

A la seva pàgina Web, trobeu moltes de les receptes que fa, i videos per veure com ho fa. AL meu entendre és didactic i divertit al mateix temps, el que no és senzill, de les receptes he posat un Tartar de bacallà al Kiwi, és original i molt fàcil.

Tartar de bacalla al Kiwi

Ingredients:
150 g de bacallà esqueixat
4 patates petites
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot groc
1 kiwi
fulles d'orenga seques
fulles d'orenga fresques
Preparacio: Posem oli d'oliva dins d'un bol amb el bacallà perquè emulsioni. Hi afegim orenga per aromatitzar-lo i ho barregem.

Tallem a daus el pebrot verd. Una espurneta de sal i pebre i els saltem una mica. Fem el mateix amb el pebrot groc: el posem a la paella amb sal, oli i pebre.

Tallem a daus les patates que ja tenim bullides. Pelem el kiwi i el tallem ben petit. Al bol, hi posem el bacallà, les dues classes de pebrot que ja hem saltat, la patata i el kiwi.

i Com diu l'Isma quan acaba el programa SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada