Canelons d'enciam farcits de guacamole

Del programa de televisió la cuina de l'Isma de TV3

Ingredients

Canelons d'enciam farcits de guacamole
(per a 2 persones)
- fulles d'enciam llarg
- 1 alvocat
- 2 tomàquets d'amanir
- alfàbrega genovesa
- 1 ventre de porc bullit ( o una altra carn ...)
- 50 g de llenties cuites
- mostassa anglesa

Preparacio:

Comencem a preparar els canelons escaldant les fulles d'enciam, amb aigua bullint, durant un minut. Després, les posem en un recipient amb aigua i gel. I els traiem l'excés d'aigua.

Preparem el farciment: buidem l'alvocat i el posem en un bol i l'aixafem. Hi posem oli d'oliva.

Tallem el tomàquet escaldat. En separem la polpa i tallem la pell a trossets, i ho afegim a l'alvocat. Ho barregem tot.

Ara tallem el ventre de porc i l'aboquem al bol. Tallem les fulles d'alfàbrega i cap dins.

Traiem la tija de les fulles d'enciam perquè siguin més flexibles. Hi posem el farciment i ho emboliquem. Ja tenim un caneló.

Per fer la vinagreta, esclafem les llavors del tomàquet. En aquest suc hi barregem la mostassa. Unes llenties, un bon raig d'oli i una espurneta de sal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario