La Plaça de Madremanya

Estic de vacances per la costa brava, no son les meves vacances ideals pero sembla que si les de la meva dona i els meus nens, tot sigui per la familia. La part positiva per els voltants i han molt bons restaurants.

Ahir la nit vam deixar els nens amb la cangur, i vam anar a sopar al restaurant La Plaça, a un poblet que es diu Madremanya, buscant alguna foto del lloc he trobat que te fins i tot Web,
http://www.laplacamadremanya.com. A la web teniu un planell de com arribar-hi.

És possiblement el meu segon restaurant favorit, el primer ja he parlat alguna vegada a aquest blog, és el restaurant thalassa de Viver. Aquest és d'alguna manera semblant, no deixa en cal moment que les virgueries tècniques limiten el plat. Exemple un dels plats que vaig mengar va ser un steak tartar, que tenia la peculiaretat de que tenia a sobre un gelat de mostassa. Genial. Amb la meva opinió un steak tartara es practicament insuperable, pero això era un versió que no desentonava gents.

Vaig mengar el Menu degustació, 40 € +IVA, potser l'unica critica que no hem va semblar molt d'estiu, era un pel massa contundent oper al meu gust per un sopar d'estiu. El lloc es precios, i el servei ideal, ni massa ni massa poc.

Passo a explicar, les coses que mes hem van agradar, d'aperitiu, una crema de formatge amb crema de pebrot vermell, molt aconseguida, per mi que no soc un gran amant del formatge, hem va semblar perfecta.

Despres una crema de porros (una mena de vichissoise) amb trocets de poma àcida, i una sardina marinada. Hem va agradar molt per varios motius, un d'ells és que vaig posar al blog fa unes setmanes una vichissoise de poma, i l'he feta ja varios cops aquest estiu, (val a dir que me portat la Termomix a l'apartament de la platja), i esta boníssima, aqui
el link amb la recepta, i més a més la sardina marinada era igual que la que faig jo, doble satisfacció que al restaurant que a mi m'agrada facin coses que faig jo a casa sense saber-ho, es clar l'ego com aficionat a la cuina pels nubols.

Molt bona també estava una vieira, amb una crema de pèsols i citrics, la textura i el sabor suau de les vieires hem tornen boig, i ésta estava molt ben acompanyada.

Cal resaltar també l'steak tartar que ja he comentat, un clàssic en una mini adaptació. Hem deixo altres coses, que també estaven molt bones, però que segurament no hem van colpir tant. Comentar un fricando de bolets amb un escamarlanc (un mar i montanya molt de la terra), que per al temps que era i per l'alçada del sopar, no hem va acabar d'agradar encara que estava bo.

Dels dos postres del menu degustació un gelat de Iogurt amb "regaliz", i parfait de figa, bonissim, i un postre de xocolata precios i bonissim pero a l'alçada del partit, ja no podiem mes.

Aconcellar-vos la visita a Madremanya un poblet petit i precios, i aprofitar per menjar al restaurant que tambe te hotel (veure Web), de fet la meva dona i jo tenim pendent estar un parell de dies alli allotjats.

1 comentario: