Fideua de alls tendres i shiitake



He fet una adaptació d'una recepta que hi ha al Pais Semanal d'aquesta setmana. Fideua de alls tendres i shiitake.

Ingredients Per 4 persones

400 gr. de fideus de fideuà
8 cullerades d’oli
200 gr. de shitake
1 manatl d’alls tendres
1 manat d’espàrrecs triguers
2 dents d’all
julivert
5/4 de litre de brou de verdures
1 culleradeta de pols de fongs



Preparació.
Calentar l’oli a una paella, daurar els alls sencers i pelats, treure’ls i passar-los pel morter amb el julivert.
Netejar i trossejar els allets tendres i fregir-los en el mateix oli, quan tinguin color afegir els espàrrecs a trossets, i els shiitake nets i tallats a tires. Fer fins que perdin el líquid de vegetació, incorporar els fideus i fer 5 minuts més, si cal afegir oli per fer els fideus.
Calentar el brou de verdures i tirar-lo a la paella dels fideus i les verdures, moure per repartir be els fideus. Quan el brou torni a bullir rectificar de sal, coure els fideus 5 minuts a foc fort, afegir la picadeta d’all i julivert que hem fet tot començar la recepta. Coure de 3 a 5 minuts més, fins que estigui el punt que vulguem dels fideus, si cal podem incorporar més brou bullint, en aquest sentit la fideua es més senzilla que la paella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada