Un altre Japo a Barcelona


Han obert un altre restaurant japones a Barcelona, prop de la feina.

Missatge pels bloggers rimadors, ja no caldrà anar fins a provença.

Es diu YU JA, que traduit signifa "mecagontot que bostal sushi". L'adreça és Carrer Corcega 343, per situar-vos és prop de la Casa Valencia, al començament de la part de Corcega que està per sobre de la Diagonal. Preu del Menú 8,35€, (Nota: el Ginza l'han pujat a 8,50€). El menú es semblant al del Ginza, aquest sembla un poc més japones, els cambrers van disfraçats de japonesos (encara que son Xinos) i el local te una estètica japonesa mes cuidada.

El Menú son 4 plats, però d'entrada per fer més curta l'espera m'han servit una cacaus caramelitzats, una mena de Eagles pero sense sal. (com diem a Tortosa: "el cacau es el que més distrau"). Suposo que això es perque es nou.

Ha començat la cosa amb una amanida de cogombre, tallat molt finet com per a un carpaccio, menys d'1 milimetre de grossor, flotant al mig d'una salsa agredolça amb unes alges i una mica de pastanaga. BO.

De segon una mena de rollets primavera de verdures amb una salsa boníssima, molt especiada. BE

De tercer uns fideus japonesos, com els del Ginza, encara que per al meu gust no tant bons, suposo que la planxa on els fan allí, és més vella i per tant més gustoseta. Pero tot i aixó BONS

Per acabar un Sushi NO MORIWASE, que aqui és solament 5 nigiris pero de nivell, potser fins i tot millors que els de la catedral dels japo-chinos de 8 euros, o sigui el Ginza

Jo ho he acabat amb un talladet, no he mirat el postre. Com a nota curiosa la cervesa que m'han servit era MORITZ.

Resumint repetirem cada setmana varies vegades, pero de quan en quan anirem a la catedral.

Salut.

1 comentario:

  1. Anónimo11:13 a. m.

    Destacar que el precio del menu especial es de 12 euros aproximadamente.

    ResponderEliminar