Roti de patata, ou ferrat i angules

Del programa Cuines de TV3 una perla, per millorar un ou ferrat (si això és possible).

Roti de patata, ou ferrat i angules

Ingredients:
2 patates de la varietat Kennebec, o una altra
4 ous
200 g d'angules, sustituibles per "la Gula del Norte"
oli d'oliva verge

2 alls
1 bitxo

Preparació

Renteu les patates, peleu-les, ratlleu-les i deixeu-les sobre un drap per treure'n tota l'aigua.

Després, amaniu-les amb sal, i oli i feu-ne unes pilotes. Feu-les coure en una paella mentre les aneu aixafant amb una cullera. Daureu els alls tallats a làmines en una cassola. Quan estiguin rossos afegiu-hi el bitxo i les angules, i salteu-ho tot. Mentrestant, fregiu un ou en una paella amb oli. I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi a sobre l'ou i al cantó les angules.

No hay comentarios:

Publicar un comentario