Baixa gastronomia


He descobert un blog genial, el seu nom enganya “Baixa gastronomia”, però està molt ben escrit, és divertit i informa be sobre alta gastronomia i més coses que passen a les nostres cuines i fora d’elles.

M’encanta la llegenda que acompanya al nom “Escriure. Menjar. Viure.”

Quan el vaig descobrir, vaig fer un comentari al blog – alabant la seva qualitat, i hem varen tornar la visita i han posat 3o4aldia a les seves recomanacions. No voldria que sembles que fem un canvi d’enllaços per atreure lectors, simplement m’agrada aportar coses als que llegiu 3o4al dia, i amb aquesta recomanació estic segur que us aporto coses. Igual fins i tot algú hem fa el salt ...

Hem va semblar genial el post Un “pollo” al curri, jugant amb el doble significat de “pollo”. Molt divertit, és el que hem va fer conèixer i incloure el blog al meu lector de feeds.

Com molts dels que llegiu 3o4aldia, no sou molt aficionats a altres blogs, dir-vos que per llegir blogs d’una manera senzilla, el millor és tenir una eina que us faci la feina de recordar-vos quins blogs us agraden i quins posts (articles) son nous, això es diu un agregador. Us recomano la que jo utilitzo Bloglines, vosaltres mateixos n’hi ha mes una d’elles de google.

Qualsevol dubte pregunteu, si ho poseu als comentaris, intento ajudar-vos. A la imatge de la dreta, es veu el meu agredador (l’eina de la que parlem), si clickeu a sobre es fa gran, i es pot veure com es Bloglines i alguns dels blogs que acostumo a llegir. A la dreta l’article en aquest cas de Baixa Gastronomia, i a la esquerra els blogs, i si hi ha alguna cosa nova per lleguir.

Per donar d’alta un blog, es va a la dreta a “add blog”, i es posa l’adreça sencera del blog, ell te proposarà varies opcions (atom, rss xls etc), això ja seria més difícil d’explicar, aquí simplement escolliu el que tingui més subscriptors.

Salut, i gastronomia.

1 comentario:

  1. Moltííííííssimes gràcies pel comentari. M'he posat vermella del tot. ¿Segur que no estas a sou de la meva mare?

    Gracies mil, un cop més...

    ResponderEliminar