Crema de xocolata Creo

El motiu inicial i diria que final d'aquest blog era tenir les receptes que m'agraden a ma, per accedir-hi des d'on vulgues i quan vulgues.

En aquest cas poso la recepta de la crema de xocolate (en tortosí no diem xocolata) Creo, per disposar d'ella. Poso aquí l'enllaç a la web dels Xocolates Creo de Tortosa, i a la recepta que tenen al seu blog. https://xococreo.com/crema-de-xocolate-creo-i-avellanes-bonissima/

La reescric aquí per adaptar-la una mica al meu gust, jo la faré amb Oli d'oliva per donar-li un rotllo de Xocolata amb pa, oli i sal. Com en aquesta entrada, d'aquest blog nostre, https://3o4aldia.blogspot.com/2006/02/pa-amb-oli-xocolata-i-sal.html 

Ingredients

  • 225g Avellanes torrades
  • 300g Xocolata Creo ratllada de vainilla o canyella
  • 7 cullerades soperes d’oli d'oliva verge extra, (oli de gira-sol en la recepta original)

Preparació

Triturem tots els ingredients, fins aconseguir la consistència i la textura que volem, afegim una mica
més d'oli si està massa espès. No sempre cal aplicar lo de "Les coses clares i el xocolate espès." Podeu també barrejar una mica d'Oli d'oliva i una mica de girasol.

Per acabar, ho servim en un pot que ens sigui cómode, com per exemple un de Nutella, jeje.

No hay comentarios:

Publicar un comentario