Bombons de Foie

Encara que estic poc cuiner, tinc la sort de tenir bons amics als que els agrada cuinar i menjar.

Aquesta Setmana Santa, com sempre que podem, hem quedat per menjar un quants amics. Aquest cop ho hem fet a casa de Berni, a Moncofa, Castelló (no, no és un restaurant, és la casa d'un amic).

Pablo, ens va sorprendre amb uns espectaculars bombons de Foie. Més a més de deleitar-mos aquell dia, aquests alimenten avui aquest blog.

No solament els va fer, i els va portar en tota la cura del mon per a que es mantinguessin en perfectes condicions, es que més a més els va fer unes excel·lents fotos.

Aquí va la recepta, (para traducciones os recomiendo, esta página).

Bombons de foie gras

Ingredients 

100 g de xocolata negra amb un 74% de cacau
25 g de cacauets crus del Brasil
150g de foie gras mig cuit
25 g de mantega de bona qualitat

Poseu el mig cuit en un recipient petit, filmeu-lo en contacte amb el foie i tempereu-lo a la nevera.

Piqueu els cacauets amb la batedora elèctrica, sense convertir-los en pols, sinó simplement trossejats.

Poseu la xocolata i la mantega al bany maria fins que es desfacin o bé, desfeu-los al microones, calfant i menejant varies vegades. Afegiu-hi els cacauets. Reserveu-ho.

Feu boles amb el mig cuit, amb uns guants de làtex posats per no oxidar el foie, i tempereu-les al congelador 20 minuts.

Poseu la xocolata i la mantega al bany maria fins que es desfacin o bé, desfeu-los al microones, calfant i menejant varies vegades. Afegiu-hi els cacauets. Reserveu-ho.

Finalment, passeu les boles per la cobertura de xocolata.

Poseu els bombons en un plat o en una reixa a la nevera. Abans de servir-los, claveu-los una broqueta de bambú. També podeu clavar les broquetes o palillos abans de posar les boles al congelador.

Simplement espectacular ! Gràcies company!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, ¿¿porque escribes ahora en catalán?? ¿¿Vas a seguir haciendolo así siempre o es algo puntual por el tema San Jordi o cosas así tan vuestras?? Aunque enlaces con traductores es bastante incomodo ir traduciendo. Acuerdate de todos tus lectores que desde hace mucho tiempo te seguimos en castellano!!!

Maurici Serra dijo...

A veces me apetece escribir algo en catalán, y cuando esto pasa lo hago, solo faltaría. Si no entendeis algo, y os interesa mucho, es muy fàcil utilizar alguna herramienta de traducción, y si no lo haceis es que no os interesa suficiente.

Las lenguas estan para entenderse (y para besarse), no para crear polémicas y malos rollos.

Me acuerdo de todos mils lectores, pero el blog lo escribo para mi.

Publicar un comentario