Cuina x Solters

Me he comprado un nuevo libro de cocina, tengo ya una buena colección, al menos 15 o 20, quizas más, y sin contar las colecciones de libros que han vendido junto a periodicos.

El libro en questión es el del televisivo Ismael Prados, se llama "La Cuina de mercat". Lo he encontrado en un kiosko a un precio de excepción 9,80 €. Está bastante bien, sobretodo calidad precio, de maquetación es un poco pobre, pero vale la pena.
El libro es en catalan, pues la receta también, toma trilinguismo (no debemos olvidar el inglés necesario para todo hoy en dia)

CONFIT DE CONILL AL ROMANI AMB FAVETES I ROVELLONS

Ingredients per a 2 persones:
1/2 Conill de la part de darrere separat en els dos quarts de cuixa
100 gr. de rovellons frescos

1 llauna de favetes fregides en oli d'oliva
1 litro d'oli d'oliva acidesa 0,4
3 grans d'all

3 branques de romani fresc (cap a la muntanya)
pebre negre en gra i molt
1 fulla de llorer
1 pessic petit d'herbes de la provença

la pell de mitja taronja


Preparació

Escalfeu el forn a 85 graus i prepareu una plata fonda on hi hagui espai per al conill i per cobrir-lo d'oli.


Daureu un gra d'all en una paella amb una mica d'oli, salpebreu el conill i marque-lo a la paella fins que sigui ros. Passeu-ho tot a la plata fonda i cobriu-ho amb oli fred. Afegiu el llorer, les herbes els grans de pebre, l'all, la pell de taronja i el romani, del que reserveu unes fulles per als bolets. Introduiu la plata al forn durant unes 3 hores per tal de confitar-lo.

Netejeu els rovellons i talleu-los en quarts radials. Escorreu les favetes en un colador damunt d'un bol. Piqueu les fulles de romani sobrants. Poseu a una paella una mica de l'oli de l'utilitzat per confitar el conill, i salteu els rovellons a foc viu, quan comencin a deixar anar aigua tapeu la paella i deixeu-ho a foc suau uns 2 minuts. Afegiu les favetes a la paella, i el romani, i en dos minuts mes teniu el plat acabat.

Serviu el conill amb els rovellonets i les favetes.

Te que estar boníssim ho faré pròximamen¡t

No hay comentarios:

Publicar un comentario