Sant Jordi


En dies tan assenyalats, solament puc escriure en català. Els lectors castellanoparlants del blog segur que ho compreneu i fins i tot ho enteneu.

Lo pitjor de la lesió, que em te disfressat de Robocop (amb un punt Star Wars) a casa, és sens dubte perdrem un dia tan especial, Sant Jordi, la festa més important i mes entranyable de les que fen a Catalunya.

Avui, si tot va be, serà el primer día en sortir al carrer, m'han dit que no abusi, aniré doncs al col.legi dels meus fills. Ells viuen Sant Jordi d'una manera molt especial, de fet també al seu cole és la festa més important de l'any.


Pel que fa al tema llibre, li vaig demanar a la meva dona, que aprofitant que tenia que fer repòs, m'avances el llibre, i ja el tinc des de dilluns. És l'ultim llibre d'Eduardo Mendoza, El asombroso viaje de Pomponio Flato, ja l'he començat i pinta molt be. M'encanta el sentit de l'humor, alguns cops surrealiste d'aquest senyor.


Pel que fa al tema culinari, a mi Sant Jordi m'inspira el gelat de roses, (podria dir la sopa de lletres però no es veritat). El vaig fer ja fa dos o tres Sant Jordi, tan fàcil como un batud de llet, nata, i melmelada de pètals de rosa.
Aquí explicava como ho vaig fer.

Res més roses i libres per tots, i a veure si extrapolem aquest bon rotllo de Sant jordi, a la resta de l'any.


Aquesta nit Barça-Manchester, segur que Sant Jordi ens ajuda, si no "ho tenim magre".

2 comentarios:

  1. Anónimo4:15 p. m.

    Rosetes plantades al camp es lo que hi ha aquest any a la gespa del Camp Nou. ;)

    ResponderEliminar