Tarta Formatge en Air Fryer

Deixo aquí per tenir-la a ma, la recepta de la Tarta formatge, estil de la Viña, feta en porcions individuals en Air Fryer, en el meu cas en la Xiami.

Ingredients

  • 280 gr Formatge crema, és a dir Philadelphia.
  • 2 Ous.
  • 150 ml de Nata de cuina.
  • 110 gr. de sucre.
  • 10 gr de Farina. (si solament 10 gr.)

Es bat tot be, en unes barilles o minipimer, hi ha qui posa els ous un a un, però jo ho he fet a lo bruto i ha quedat perfecte.

En el meu cas, l'he posat en 4 moldes estil flam gran individials que casualment cabien perfecte els 4 a l'Air Fryer. A la foto en falta un que ja ens haviem fotut, en el tast inicial.

Temps de cocció 30 minuts a 160 graus. Així queda ben feta, i puja bastant, no ompliu molt els recipients. Si la voleu menys feta, probeu a baixar una mica el temps.

Si la feu en un molde més gran, pujeu el temps de cocció (fins 35 o 40 minuts), i podeu posar més quantitat de ingredients, calculeu-ho tot per exemple per a 3 ous. Agafeu un excel i feu les proporcions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario