En aquest cas poso la recepta de la crema de xocolate (en tortosí no diem xocolata) Creo, per disposar d'ella. Poso aquí l'enllaç a la web dels Xocolates Creo de Tortosa, i a la recepta que tenen al seu blog. https://xococreo.com/crema-de-xocolate-creo-i-avellanes-bonissima/
La reescric aquí per adaptar-la una mica al meu gust, jo la faré amb Oli d'oliva per donar-li un rotllo de Xocolata amb pa, oli i sal. Com en aquesta entrada, d'aquest blog nostre, https://3o4aldia.blogspot.com/2006/02/pa-amb-oli-xocolata-i-sal.html
Ingredients
- 225g Avellanes torrades
- 300g Xocolata Creo ratllada de vainilla o canyella
- 7 cullerades soperes d’oli d'oliva verge extra, (oli de gira-sol en la recepta original)
Preparació
Triturem tots els ingredients, fins aconseguir la consistència i la textura que volem, afegim una mica
més d'oli si està massa espès. No sempre cal aplicar lo de "Les coses clares i el xocolate espès." Podeu també barrejar una mica d'Oli d'oliva i una mica de girasol.
Per acabar, ho servim en un pot que ens sigui cómode, com per exemple un de Nutella, jeje.
No hay comentarios:
Publicar un comentario