Ingredients:
- 1 alvocat madur
- 2 plàtans madurs
- 540 g de llet condensada
- 50 g de nata líquida
- cacauets salats amb mel
- 2 plàtans madurs
- 540 g de llet condensada
- 50 g de nata líquida
- cacauets salats amb mel
Preparacio:
Comencem a fer el gelat posant en un vas l'alvocat i el plàtan a trossos. Hi afegim una mica de llet condensada i ho triturem, aboquem la massa al bol i hi barregem més llet condensada perquè la massa quedi untuosa.
En un altre bol muntem una mica la nata, i l'anem incorporant a la base.
En un altre bol muntem una mica la nata, i l'anem incorporant a la base.
Per fer el crocant, piquem al morter els cacauets salats i els hi afegim.
Posem els gelats en vasos de plàstic que tapem amb paper de film i els deixem a la nevera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario