Blog de gastronomía, experiencias en la cocina o en el restaurante, recomendaciones, recetas, libros y mucho más.
Pastis de Pomes i Cireres
Des de fa anys compro la revista decobrir Cuina, des de fa 4 mesos mes a mes soc subscriptor.
Al numero d'aquest mes, hi ha una recepta de Fernando Krahn un ilustrador Xilè, que m'ha semblat destacable per lo curiosa i senzilla.
Pastis de Pomes i Cireres
Ingredients
6 llesques de pa de motlle
2 Ous
2 pomes cuites
150 gr de cireres sense pinyol
nata
Salsa de vi negre (reducció de 1/4 litre de vi i 150 gr de sucre)
Preparació
Tritureu el pa de motlle els ous i les pomes cuites, ben triturat. Poseu la barreja dins d'un motlle, poseu les cireres dins i coeu al microones 10 minuts, (això m'ha semblat extremadament curios)
Acompanyeu amb nata i la salsa feta reduint el vi negre amb el sucre.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario