Ingredients:
Per fer 6 flams:
6 flameres d'alumini
100 g de sucre granulat
115 g de sucre blanc
60 ml d'aigua
2 ous i 4 rovells (6 ous)
gotes d'essència de vainilla
500 ml de llet sencera
canyella
pell de 1/2 llimona
Preparació:
Poseu al foc un cassó amb la llet, la pell de llimona i la canyella, i feu-ho bullir a foc lent. Poseu el caramel a la base dels motlles i deixeu que es refredi del tot. Quan la llet s'hagi refredat una mica, aneu-la incorporant lentament a la base d'ous i sucre a través d'un colador i sense deixar de batre. Un cop ho tenim ben barrejat, ho tornem a colar abocant-ho a una gerra. D'aquesta gerra, aboquem a les flameres.
Prepareu una safata amb la mateixa profunditat que les flameres que pugui anar al forn, i poseu-hi les flameres. Ompliu d'aigua freda la safata fins a la meitat de l'alçada de les flameres, i poseu-ho al forn uns 50 minuts a 170º C. Deixeu-los refredar a la nevera tota la nit.
de res
ResponderEliminar