Ingredients
150 gr. de bròquil (brocoli)
100 gr. de mongeta tendra (judias verdes)
100 gr. de pastanaga (zanahoria)
100 gr. de carbassò (calabacin)
una poma (manzana)
50gr. de panses
50 gr. de pinyons
Comí (comino)
Vi ranci
Preparació
Talleu totes les verdures, el bròquil deixeu arbrets del tamany d'un dit gros de la ma, la poma a bastonets, per la mongeta tendra feu també bastonets tallant-la pel ample en 3 trossos. Salteu aquestes verdures en una paella en mantega i oli d’oliva, meitat i meitat, uns 4-5 minuts, tenen que quedar al dente, dependrà del tall que haguéssiu fet. A l’últim moment tireu un polsim de comí, la sal i un rajolí de vi ranci, y deixeu-ho coure 2-3 minuts més.
Prepareu els cuscús segons les instruccions del paquet, si l’heu comprat prebullit es cou en solament 5 minuts.
Blog de gastronomía, experiencias en la cocina o en el restaurante, recomendaciones, recetas, libros y mucho más.
CusCús amb verdures panses i pinyons
Aquest és un energètic primer plat de verdures, en el que en lloc d'utilitzar la pasta o l’arròs més comuns avui en dia a la nostra cuina, utilitzem el cuscús.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario